Citroën Grand C4 Picasso 1.6 VTi Ligne Business (2009)

Citroën C4 Picasso
Citroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 Picasso 5-zitsCitroën C4 Picasso 5-zits

UitvoeringGrand C4 Picasso 1.6 VTi Ligne Business
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Grand Picasso 16 VTi

Na lang wachten op mijn nieuw Citoen met de nieuwe 1600 VTi met turbo, heb ik 5500 Km per erg veel plezier gereden. De electronische automaat reageerd goed, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid gas die men geeft, bij het overschakelen. Het comfort is geweldig, stille moter, snel en veel trekkracht ( 150 PK ) kortom een genot om meet te rijden. Ik had nooit gedacht dat ik ooit een Citroen zou rijden.De linge business heef vele extra mogelijkheden aan boord. In het begin was het zoeken hoe alles werkte maar na enkele weken was het geen probleem. Zo gebruik ik de Dual telefoonkaart, daar het Bleu Touth veel storing gaf met mijn telefoon. Dit systeem is gewelig. Ik hoop er vele, probleemloze kilometers mee te rijden.