Citroën Grand C4 Picasso 1.6 VTi Ambiance (2009)

Citroën C4 Picasso
Citroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 Picasso 5-zitsCitroën C4 Picasso 5-zits

UitvoeringGrand C4 Picasso 1.6 VTi Ambiance
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Wat scheitbak

In verband met verandering van baan heb ik 31 december afscheid genomen van mijn Ford- S-max leaseauto en rij nu tijdelijk (voorloopauto) in een Citroen C4 Grand Picasso.

De pluspunten:
1. prima stoelen
2. ruimte
De minpunten (gaat u even zitten)
1. belabberde wegligging
2. zwaar brommende motor met veel motorgeluid
3. zeer windgevoelig
4. brandstofverbruik. (gemiddeld 1 op 10)
5. olieverbruik. 2,5 liter op 10.000km

Met deze auto durf ik niet harder te rijden als 125-130 km per uur . bij elke windvlaag heb ik het gevoel dat ik de vangrail in ga.

Proberen brandstof te besparen door het zgn "nieuwe rijden" . helaas komt de auto dan niet vooruit. doordat de auto maar 5 versnellingen heeft rijd je bij ca 125km/h met ca 4200 toeren, wat veel motorgeluid tot gevolg heeft. bij lange afstanden word je moe van het monotone motorgeluid en de hoge toeren.

Auto is voor een beurt geweest bij de dealer. Nog geen 10.000 km later moets er 2,5 liter olie bij!!!!! 2, 5 liter!! volgens de dealer was dit binnen de tolerantie.
wat mis ik de S-Max

3,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee