Citroën Grand C4 Picasso 1.6 THP Ligne Business (2009)

Citroën C4 Picasso
Citroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 PicassoCitroën C4 Picasso 5-zitsCitroën C4 Picasso 5-zits

UitvoeringGrand C4 Picasso 1.6 THP Ligne Business
Versnellingen6, Semi Automaat
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

Beginnerspech

• 173 km

Vrijdag 6 maart: 16.30 uur mijn nieuwe C4 GP in ontvangst mogen nemen, mijn vrouw blij met de bloemen en ik in de wolken. Lekker stukje rijden, even boodschappen doen in Kleve, zo'n 70 km van huis. Alles gaat lekker zolang ik rustig rijd. Als eenmaal de auto aardig op temp is probeer ik iets meer gas te geven maar dan stottert hij.Op de terugreis zet ik de bak eens op manueel en probeer ik nog eens door te trekken, helaas, in het scherm komt emissie-storing te staan en de auto komt niet meer boven de 2500 toeren.Zaterdag meteen weer terug naar de dealer, alles nagezocht, kon hem niet resetten. Auto weer in kunnen leveren, wachten tot maandag, dan kan men contact opnemen met Citroen Fr. Hopelijk is het euvel zo verholpen,ik was er het hele weekend goed zuur van, maar we denken nu maar zo: Het waren vier fantastische uren!!!

update

Na het moeizame begin, ik maandag terug, helaas...ik kreeg de auto 13 dagen later pas terug. Brandstofpomp en al het leidingwerk is vervangen.Ze wilde geloof ik echt zeker weten dat hij nu goed was ...de km-stand was opgelopen naar 422 km!!Maar goed, de auto rijdt nu perfect, die motor is echt een aanrader, zo soepel en stil.Navigatie werkt lekker snel(door de harddisk)en reageert goed op veranderingen.Echt zuinig is hij nog niet(1 op 9,3) maar daar kan misschien nog wel verbetering in komen naarmate hij verder is ingereden.Ik ben nu wel blij met m'n goudgele rakker.