Citroën C4 Cactus PureTech 82 Shine (2017) #4

Citroën C4 Cactus PureTech 82 Shine (2017)

UitvoeringC4 Cactus PureTech 82 Shine
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

7 jaar trouwe dienst

Deze auto heb ik zeven jaar in bezit gehad. Eerlijk gezegd tot op de dag dat ik deze inruilde keek ik altijd met een glimlach naar de auto. Leuk en eigenwijs. De auto is comfortabel, rijdt lekker en zuinig en is pittig genoeg om vlot in het verkeer mee te gaan. We hebben deze ook gebruikt om een vouwwagen mee te nemen op vakantie. In de bergen vond ik het spannend of hij het wel aankon. Dat viel gelukkig mee, al is het zeker geen trekwonder. Neem de tijd op de smalle stijle hellingen met een vouwwagen. Verder nooit problemen gehad en altijd keurig de onderhoudsbeurten gedaan. Gemiddeld rijdt deze auto 1:18 (benzine). Reden van inruilen: ik heb een elektrische auto gekocht.

10,0