Citroën C4 Cactus PureTech 82 Shine (2015) #2

Citroën C4 Cactus PureTech 82 Shine (2015)

UitvoeringC4 Cactus PureTech 82 Shine
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

1e weken

• 655 km

De eerste weken zijn gewoon zalig geweest ik heb nog (gelukkig)geen problemen ondervonden ,de stoelen zitten zalig ,schakelen doet hij prima ruimte zat in de auto ,pas de trekhaak er onder laten plaatsen voor de fietsdrager ,en als extra heb ik de diffussers aan de voor en achterkant van mijn vrouw cadeau gekregen, wat de auto nog meer uitstraling geeft als wat hij al heeft ,enige waar ik aan moet wennen is de tablet omdat je soms onder het rijden moet overschakelen naar een ander scherm en dat lijd nog wel eens af ,omdat je er natuurlijk ook aan moet wennen ,Mijn vorige auto was een Citroen Xsara Picasso die had ik op gas G3 instalatie laten zetten omdat ik de benzine prijzen zo hoog vond en de auto te duur op benzine vond rijden ,ik reed 400 km op gas en dan ging ik tanken ,laatst stond de Cactus op 400 km ,ik zei tegen mijn vrouw we moeten tanken ,maar de eerste keer was bij mij op 655 km

Op facebook heb ik Citroën c4 Cactus gemaakt ,misschien vind iemand t leuk.om ze eigen toe te voegen en ook leuke dingen er op te zetten foto's weetjes of andere bijzondere dingen te delen met Cactus rijders

winterbanden en onderhoudslamje

Mijn werd verteld door de garage dat de Winterbanden van mijn Picasso zouden passen ,dus op een goede dag de krik er onder en de wielen wisselen ,de bouten van de Cactus zijn zowel voor de stalen velgen als voor de lichtmetalen velgen te gebruiken ,nou mijn wielen kreeg ik dus niet vast ,ik naar de garage daar werd verteld dat of ik koop andere wielmoeren of andere velgen en zet de banden over ,als ik bouten zou bestellen en ze passen niet nemen ze die niet terug ,kosten 65€ ,nou daar begon ik niet aan ,andere velgen kopen en banden omzetten wou ik ook niet ,dus dan maar complete nieuwe set gekocht ,een masseltje hagelnieuw wielen voor 350€ ,en sierdoppen erbij en ze zijn super ,nu nog het onderhoudslampje ging branden bij 4000 km ,en nu heeft de auto er net 5600 km op zitten en zegt de auto nog 900 km tot u onderhoud ,onzin natuurlijk we gaan geen onderhoud geven bij 6500km ,nu wist ik nog dat als ik op de linkerhanden t knopje ingedrukt houd en dan me contact aanzet dat je op het dasboard onderin van 9 naar 0 ziet aftellen en hop onderhoudslampje is uit ,probleem opgelost zowel met de banden als het lampje

9,5