Citroën C4 Cactus PureTech 82 Shine (2014) #7
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
top auto
Na 5 jaar c crosser te hebben gereden met caravan heb ik na aanschaf van een camper gezocht naar een goede komfortable en zuinige goedkope auto die heb ik gevonden in de form van de citroen c4 cactus shine automaat.Wat is dit een voortreffelijke auto super komfort zuinig stil en goedkoop in de vaste lasten en kompleet uitgerust heerlijke stoelen en veel ruimte,de automaat schakelt perfect het verbruik bij stadsverkeer en korte ritten is 1op 17 gemiddeld wat ik niet slecht vind. De motor met 82 pk doet zijn werk goed omdat het gewicht laag is (950 kg) alleen het navi kan beter het is net of de vrouw die de begeleiding spreekt dronken is slikt veel woorden in.verder super tevreden.
geen storing
heb nu ruim 10.000 km gereden en er is niets veranderd nog even zuinig comfortabel en betrouwbaar wel na 4 jaar de wisserbladen vervangen er zijn mensen die klagen over de automatische versnellingsbak maar dat is een kwestie van aanvoelen wanneer je daar mee om kan gaan schakelt hij net zo als een volautomaat. Al met al een super auto hoop hier nog jaren plezier van te hebben