Citroën C4 Cactus PureTech 110 One-Tone (2017)

Citroën C4 Cactus PureTech 110 One-Tone (2017)

UitvoeringC4 Cactus PureTech 110 One-Tone
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Gaan we het verschil van motor en bak ervaren ?

• 95 km

Mede door mooie kortingsacties bij Citroen het besluit genomen om onze Cactus Puretech 82 Shine ETG in te ruilen. 25.000 km mee gereden zonder problemen en de Cactus blijft een uniek concept. DE ETG bak kon ons niet bekoren en het aantal beschikbare paardjes was maar net voldoende.

Dan de nieuwe Cactus, 110 pk en een EAT6 automatische versnellingsbak. Een mooie complete One Tone uitvoering in zwart, de auto ziet er stoer uit in deze combinatie. De eerste rijbelevenis...... het is een compleet andere auto. Fel, soepele wisseling van verzet - fantastisch!!!! een aanrader. Het valt ons op dat de auto ook significant beter remt.

Rond 5.000km volgt een volgende update.

30.000 km

Inmiddels staat de teller op 30.000 probleemloze km’s. Motor en bak zijn een geweldige combi. Jammer dat de nieuwe C4 Cactus niet meer zo’n eigenwijs uiterlijk heeft.