Citroen C3 PureTech 110 Feel (2020)

Citroën C3
Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3Citroën C3

UitvoeringC3 PureTech 110 Feel
Bouwjaar2020

Overzicht na 3 jaar

Min of meer bij toeval bij de Citroën C3 terecht gekomen (de hele familie rijdt Volkswagen)
Volgend jaar moet ik afscheid nemen van deze fijne wagen. Die zal een slag groter worden. Over mijn eerste Citroën niets dan lof. Keurig verbruik. Geen enkel mankement of rammel. Verbruik 1:17/18. Niets te klagen. Ga zeker weer kijken wat Citroën in de aanbieding heeft. Het grote voordeel van de C3 is het comfort.Ook een wagen met een gunfactor. In vele kleurstellingen te koop.

Bijna einde contract

Ik ben blij verrast door mijn eerste Citroën. De C3 bevalt op alle fronten. Probleemloos zuinig en comfortabel. Ik ben mij aan het oriënteren voor een nieuwe private deal. De volgende moet net wat meer ruimte hebben.

Nog even verder

In overleg met de dealer mag ik blijven rijden tot ik een nieuwe bestel. Ik ben er uit. Het wordt weer een Citroën C3. Een gewone of een Citroën C3 Aircross.

Toch een Citroën C4 ?

De Citroën nieuwe C3 dir ik graag wil is nog niet leverbaar. Nu kijken naar een Citroën C4. Ik denk dat ik een hybride wil. Maar een electrische is ook een goede mogelijkheid.

10,0

PRIVATE LEASE Citroën C3