Citroën C1 1.0i Séduction (2011)

Citroën C1
Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1Citroën C1

UitvoeringC1 1.0i Séduction
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

leuk ding.

Hier rijd mijn vrouw in maar ik geef even mijn kijk op de auto mag er ook wel eens in rijden.
Deze auto hebben we aangeschaft om veilig en zo goedkoop mogelijk te rijden naar een naastgelegen dorp.
Dit voor woon werk verkeer en merendeels korte ritjes.
Ook wel naar de andere kant van nederland gereden in dit geval 260 km enkele reis.
De opties waren achteraf wel leuk geweest maar dat is pure luxe.
Wij hebben als echte hollanders voor handmatige ramen en handmatig elke deur sluiten.
Hiervoor hadden we een twingo met alles erop en eraan, deze mist ze wel eens.
Onze kleur is zwart en vinden het een leuk wagentje om te zien.
Het rijden doet hij prima hij wil lekker mee in het verkeer het lijkt wel hoe harder je rijd des te minder het motortje zich laat horen.
Hij voelt ook lekker stevig aan en rijd lekker.
Op het stuur maak je wel eens een per ongeluk toetertje horen dit is niet te vookomen maar het kan ook de motoriek zijn.
Van binnen is het erg veel plastic bij de deuren wel erg zichbaar ziet er zelfs erg goedkoop uit al vond ik € 9600,- uit mijn portomonee dat anders voelen.
Maar dat was al zichtbaar toen ik hem kocht dus waar hebben we het over.
Bij snelweg ritjes vind ik hem een beetje springerig je merkt dat het een kort autootje is dit is op lange stukken wel vermoeiend.
Bij korte ritten valt het minder op.
Qua ruimte is het prima zeker als mijn vrouw rijd met 1,60 dan kan je als volwassene prima zitten achterin.
De kofferbak is net een brievenbus er passen geen kratjes in.
Treft ik drink per jaar hooguit 4 biertjes voor de gezelligheid en dan het liefst bij iemand anders.
Qua auto dus prima voor onze doeleinden al was de luxe voor € 1000 euro meer wel leuk geweest dat was in ons geval een deurvergrendelingautomatische incl. klep,toerenteller,electrische ramen.
Wij hebben echter als extra 4 deuren en stuurbekrachtiging en de kleur.

7,5