Citroën C1 1.0i Ambiance (2010)
Uitvoering | C1 1.0i Ambiance |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Zelf werkzaam bij Athlon Car Lease heb ik begin van dit jaar besloten om mijn ( dure ) Renault Trafic te verkopen en een Green Car te gaan leasen. De keuze viel al snel op de C1 omdat ik deze er simpelweg het beste vond uitzien en ik ook wel wat heb met het merk zelf. Na pakweg 11000 km kan ik alleen maar zeggen dat deze auto ons zeer goed bevalt, ik gebruik de auto voor woon-werkverkeer en verder ( beperkt ) privé. Grootste nadeel is natuurlijk de lachwekkend kleine kofferruimte, ook schiet de ruitenwisser voor tekort, klinkt de radio met zijn 2 speakertjes wat mager en merk je bij het inschakelen van de airco duidelijk dat de motor het moeilijker krijgt. Maar verder ..... wat een genot, het motortje snort er lustig op los, de bak schakelt licht en trefzeker, besturing is precies en direkt en het zitcomfort valt mij enorm mee. Nee, de komende jaren rij ik met een grijns van oor tot oor naar mijn werk !