AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Citroen Berlingo Multispace PureTech 110 XTR (2018)

Uitvoering | Berlingo Multispace PureTech 110 XTR |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Handig, comfortabel
Inmiddels 5e Berlingo (en Peugeot Partner) en de tweede op LPG. Bizar dat dealers er alles aan doen om op gas rijden onmogelijk te maken. De gerenommeerde gasinbouwers Prins en Vialle zien geen enkel probleem en na 270.000 km met de vorige Partner hebben we er alle vertrouwen in dat ook deze Berlingo het prima doet op LPG met installatie van Prins.
3 cilinders en maar 1200 cc maar evenveel pk's als de oude 1600 cc. Turbo die bij forser accelereren pittig inkomt.
9,5
Eerste rijtest
Test: Citroën Berlingo Multispace (2018)
Autotest
Is een Mitsubishi L300 als klassieke camper een goed alternatief voor een Transporter?
Vergelijkende test
GT op z'n Zweeds anders dan op z'n Engels - Volvo 1800 ES vs. MGB GT
Autotest
Test: Peugeot e-5008 325 Dual Motor – Rijdt zeker beter dankzij twee elektromotoren, maar is duur
Achtergrond