AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Chevrolet HHR 2.4 LT (2008)

Chevrolet HHR 2.4 LT (2008)

UitvoeringHHR 2.4 LT
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2011

Probleemloze Cruiser

Mei 2011 heb ik de HHR gebruikt gekocht mijn auto voor de HHR was een Pontiac Transport en ik rij graag Amerikaans !!
Tot nu toe bevalt de HHR prima comfortabel ruim en goedkoop in onderhoud heb een paar nieuwe banden gekocht en een nieuwe airco condensator .
Langeafstand comfort is het fijnste van deze auto de 2,4 liter motor loopt heel rustig ,het is geen snelheidsmonster met de huidige 100 km limiet is dit een heerlijke auto verbruik 1 op 13
Grote stoelen en een groot stuur geven een heel onthaast rijgedrag .
Ook de soepele automaat is heel relaxed wel oudere techniek maar onverwoestbaar
Ik vind hem mooi velen misschien niet ook na 13 jaar valt die nog steeds op .
Ik rijd hem helemaal op zou niet weten wat voor ander auto ik nu wil
Auto,s van nu vind ik allemaal op elkaar lijken en veel te duur

10,0