Cadillac STS 4.6 V8 Launch Edition (2005)

autoreview

Cadillac STS 4.6 V8 Launch Edition (2005)

Signalement

UitvoeringSTS 4.6 V8 Launch Edition
Versnellingen5, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2017
KM-stand bij aanschaf75.200 km
KM-stand laatst77.220 km
Lezerswaardering: 38%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

opvolger Lexus RX

 • 76.300 km

Yes, eindelijk weer eens een dikke V8. De Lexus reed heerlijk maar deze Cadillac overtreft hem. Het geluid, na vorige week andere dempers eronder te hebben laten zetten, is waanzinnig mooi. Alle denkbare opties zijn aan boord, zoals head up display, verwarmd stuur, verwarmde en geventileerde stoelen. Bedenk het maar en het zit erop. Het verbruik is zo'n beetje vergelijkbaar met de Lexus, ik kom rond de 1:7 a 1:8 gemiddeld.
Standaard 325 pk en met volle bepakking en vier grote mannen aan boord stuift hij naar de 200 plus. Met daarbij natuurlijk de geweldige V8 brul.
Raar en irritant is een condens aanslag op de linker mistlamp. Heel apart maar dat ga ik nog wel oplossen.

TUSSENVERSLAG

 • 77.220 km

Even een tussendoor verslag. De Cadillac is qua luxe echt wel de meest luxe auto die ik heb gereden. Elektrisch bedienbaar stuur met verwarming, stoelverwarming en stoelventilatie, head up display en verzin het maar, de Cadillac heeft het.
Ondanks het gewicht gaat de Cadillac er als een raket vandoor, met 4 zware mannen en bagage aan boord staat de teller in no time op 200km. Over het verbruik moet je dan maar even niet denken. Het geluid is door het aangepaste uitlaatsysteem fantastisch. De standaard dempers waren toch wel te stil.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja