BMW X1 sDrive20i (2017) #3

BMW X1
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1

UitvoeringX1 sDrive20i
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

variabele sport steering zinloos (slecht)

Ik schrijf deze review alleen om de waarschuwen voor de
optie "variabele sport steering"
Heb deze BMW X1 nieuw gekocht bij DUSSELDORP Alkmaar. Een prima zaak en behalve de variabele sport steering een prima auto. Alleen de verkopers zouden wat meer kennis moeten hebben van de diverse opties om je daarvoor te kunnen waarschuwen. Een van de opties waar ik zeer ontevreden over ben is dus de "variabele sport steering". Het principe van die optie is dat de stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk is. In de praktijk (in een BMW X1) zonder die optie stuurt de auto prima. Met die optie "variabele sport steering" stuurt de auto bij geen vlak wegdek afhankelijk van de afwijking heel erg naar links of naar rechts. Soms zo erg dat als je het stuur niet goed vasthoud je van de weg zou geraken. De auto trekt dan bij lage snelheid gewoon aan het stuur.
IK wil daarom een ieder waarschuwen om deze optie niet te nemen.
Een pluspunt voor de BMW dealer is dat deze stelde wel een BMW X1 met precies dezelfde opties beschikbaar stelde om te kijken of bij die X1 het euvel ook optrad. Dat was inderdaad het geval. Het ligt dus niet aan mijn specifieke X1.
Verder niets dan lof voor BMW Dusseldorp Alkmaar. Ze hebben hun best gedaan.

7,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE BMW X1