BMW i4 eDrive40 (2023) #8

Uitvoering | i4 eDrive40 |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
De eerste ervaringen
Sinds 28-12-2023 in het bezit van een (lease) BMW i4 40 in de kleur mineral white uitgevoerd met M pakket.
Mijn eerste elektrische auto, en na 2000km op de teller kan ik zeggen; wat een genot! Het is echt heerlijk om met deze auto te rijden. Het comfort en de prestaties zijn boven verwachting goed.
Je merkt aan alles dat dit een degelijke auto is. Gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en voelen solide aan. Van de 590 km wltp actieradius blijft met ‘normaal’ rijgedrag in de winter met temperaturen tot -8 zo’n 400 tot 450 over. Ben benieuwd wat het in de zomer gaat doen.
Ik heb slechts 3 minpunten tot nu toe;
- het draadloze oplaadvak voor mobiele telefoon werkt niet goed genoeg. De telefoon gaat zoetjes aan toch leeg (iPhone 14) en wordt ontzettend warm.
- soms reageert het infotainmentsysteem wat traag.
Zodra ik wat meer kilometers op de klok heb zal ik mijn review uitbreiden.

BMW i4 eDrive35 70 kWh | Aut. | Leder | Getint Glas | Led | Navigatie | Cruise control | Climate control | Apple carplay | DAB | Camera | Elek. klep
- 2023

BMW i4 eDrive35 70 kWh | M-SEATS | SHADOW LINE | CAMERA | MEMORY SEATS | HARMAN/KARDON | BLIS | TREKHAAK

BMW i4 EDrive40 High Executive 84 kWh