BMW i4 eDrive35 (2024) #3
| Jaar van aanschaf | 2024 |
| KM-stand bij aanschaf | 4 km |
| KM-stand laatst | 125.250 km |
Bijna 2 jaar
Ik heb de BMW i4 nu bijna 2 jaar. Deze auto volgde op de 1e elektrische auto de VW ID4. Het zijn 2 totaal verschillende auto's en ik vergelijk alleen de elektrische aandrijving. Als ik de ID4 als goed beoordeel moet ik de i4 als zeer goed beoordelen.
De auto haalt met gemak de fabrieksopgave in Nederland als je de toegestane snelheid aanhoudt in het voorjaar of najaar. Ik heb in 1 rit 535 km gehaald terwijl ik er volgens BMW 473 km ver mee kan rijden. Ik heb tot op heden geen enkel probleem gehad met de auto. Hij functioneert altijd en laat mij nooit in de steek. De software werkt goed en navigeren met de BMW met snel laden op een verre rit is perfect.
De stoelen in de auto zitten erg goed en zijn voor mij goed instelbaar. Vanuit de berijderstoel is de auto goed te bedienen. De adaptieve cruise control is top bij BMW. Snel in te stellen en reageert goed en beheerst.
Gemiddeld genomen is het verbruik van de auto over bijna 2 jaar met winter en zomerbanden 15,3 kW/100km. Het verschil in verbruik in de zomer en winter valt mij erg mee. In de winter haal ik nog steeds gemakkelijk 420 km. Ik rij meestal erg vroeg weg en kan dan een uur 130 km / uur rijden en het verbruik is nog steeds zeer acceptabel en over de hele dag rij ik nog steeds zuinig.

![BMW i4 eDrive40 80kWh Sport [ LED Live-cockpit prof. Sportstoelen Camera ]](https://cdn.autotrack.nl/cdn-cgi/image/width=320/58400099/0-562e8379a18ddb7a8a705692a07c40b6.jpg)