BMW 645Ci (2004) #2

autoreview

BMW 645Ci (2004)

Signalement

Uitvoering645Ci
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf210.000 km
KM-stand laatst226.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Onze "nieuwe" auto.

 • 211.000 km

Overgestapt op benzine omdat ik voor mijn werk niet meer zoveel kilometers moet maken.
Ik wou perse een snelle auto met minimaal een v6.
Na lang zoeken waren er nog maar een paar opties en de keuze is gevallen voor de 645, omdat deze toch exclusiever is dan de andere opties.

Over het uiterlijk kan ik niet veel zeggen: sommigen vinden het niks anderen geweldig. De metallic lak is wel super mooi. Voor een auto van 7 jaar oud krijg ik steeds reacties dat men dat er niet aan ziet.

Over het interrieur kan ik ook kort zijn dat is gewoonweg netjes en niet te veel knopjes. Alles gaat schuil onder de iDrive knop. Dit went heel snel. Verder heel veel opties die het je wel erg comfortabel maken. (stoelerwarming, stoel elec. verstelbaar met geheugen etc etc).

Het rijden zelf, een woord: geweldig!
Een dikke v8! Gaspedaal intrappen en gaan. Wat een sensatie elke keer weer. Maar hij rijdt ook heerlijk om gewoon te cruisen. Wegligging is super en je voelt dat het een beetje stugge vering heeft. Maar dat komt het comfort niet ten nadele.
Af en toe een sprintje trekken maar voor 95% v/d tijd rij ik rustig wat resulteert in een verbruik van 1 op 8,7km. Tot nu toe nog geen storingen, maar ik heb de auto pas.

kleine update

 • 211.500 km

Vandaag wat snelwegkilometers gemaakt en geprobeerd rustig te rijden. Dat resulteerde in een verbruik van gemiddeld 1 op 11.
1 storing tot nu toe meegemaakt: de opgeslagen radiostation zijn allemaal gereset naar standaard 87.5 Dus al mijn opgeslagen stations kwijt.
Ik kwam er later achter dat alle instelling in het iDrive systeem gereset waren.
Als dit nog een keer gebeurt moet ik er mee naar de dealer.

kleine update

 • 218.500 km

onlangs koelvloeistof lekkage geconstateerd.
dit bleek een waterslang te zijn van radiator terug naar motorblok. arbeidsloon incl materiaal heeft 130 euro gekost.
uiteraar niet bij de dealer.

Motor management lampje

 • 226.000 km

Sinds kort brandt het motor management lampje. Deze laten uitlezen(niet bij de dealer) Kwam foutcode P0444 uit. Hierover later meer. Bij de dealer konden ze niks met deze code wat erg vreemd is. Zij wouden natuurlijk zelf uitlezen om tot dezelfde conclusie te komen. Dus maar betaald en laten doen. Waar komen ze mee terug tot mijn verbazing: zelfde foutcode alleen moeten ze nog verder zoeken om andere dingen uit te sluiten, dus weer langer en hogere kosten.
Dat maar niet gedaan, er uiteindelijk zelf achtergekomen wat het inhoud en het ligt simpel aan de brandstofdamp retour circuit wat open blijft. Dus niets meer dan het vervangen van een onderdeel.
Voor mij nooit en nooit meer naar de dealer!
Probleem is nu verholpen.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (16)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens