AutoWeek.nl heeft je steun nodig
BMW 545e xDrive (2021)
Uitvoering | 545e xDrive |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Beste bmw tot nu toe
Rij nu sinds feb 2021 de 545e.
Hiervoor had ik een 740e (4 cilinder)
De aandrijflijn van de 545e is vele malen beter dan de 740e, het overschakelen van elektrisch naar benzine gaat in de 545e een met veel meer souplesse dankzij de 6 cilinder ipv de 4 cilinders van de 740e.
Het geluid/beleving en de trekkracht van de 545e zijn fenomenaal.
Nadeel is de draai cirkel van de 545e die is enorm dankzij xdrive, dus besteld altijd de optie met meesturende achterwielen, dat heb ik helaas niet gedaan en dat is dan ook gelijk het grootste minpunt van de auto.
Verder is het een top auto.
9,5

BMW 530e iPerformance M-sport | Schuifdak | Camera | Alcantara | Stoelverwarming | Carplay | Elektrische sportstoelen | Full LED | Navigatie | Live Cockpit
- 2020
€ 29.900

BMW 5-serie Touring 540d xDrive 340pk M-Sportpakket Head-Up Laser-Led Comf-Zetels Keyless
- 2021
€ 48.949