BMW 335i Coupé High Executive (2007)

BMW 3-serie Coupé
BMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie Coupé

Uitvoering335i Coupé High Executive
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007

Vanaf 2 januari 2007 rij ik deze sublieme auto. Mijn vorige auto reed ook bijzonder goed, maar deze 335i is ietsje minder stug afgeveerd; rijdt dus met al die vluchtheuvels en andere (vaak belachelijke) snelheidsremmers een stuk comfortabeler.
Daarnaast zit een een enorm geweldige sound in. Je waant je echt in een super sportwagen. Uiteraard mogen ook de rij eigenschappen en de prestaties er zijn.
Hij is zo ontzettend snel, ook tot ver boven de 200 km p/uur voel je nog steeds de acceleratie. Onvoorstelbaar dat men steeds de lat weer een beetje hoger kan leggen.
Het is echter een tijdje geleden dat ik zo’n vooruitgang bij een nieuw model heb meegemaakt.
Het is wel een auto voor maximaal 4 personen, omdat er ook achterin een soort van tussenconsoul is gebouwd, erg mooi maar niet praktisch Tja, je kan niet alles hebben.

Als probleem kan ik noemen het navigatiesysteem. Op een of andere manier is dit deels in het Nederlands en deels in het Engels. Gelukkig herkende een van de medewerkers dit fenomeen en hoop ik dat het snel zal zijn opgelost.