BMW 335d High Executive (2007)

BMW 335d High Executive (2007)

Uitvoering335d High Executive
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2008

Ik schrijf deze review namens mijn broer hij is niet zo computer technies dus daarom doe ik het.

me broer heeft altijd bmw gereden, heeft er nou 11 gehad en zijn 12de is een
dikke 335d geworden, hiervoor heeft hij gereden in een 330CD E46 maar naar een tijdje zoeken heeft hij vorige maand (Oktober) zijn auto gevonden waar hij super gek op is, hij heeft een testrit gemaakt en was gelijk verkocht 11-11-2008 heeft hij de 335d opgehaald.

zijn 11 vorige auto`s waren allemaal coupe`s en nou rijdt hij een sedan en spijt? nee totaal niet hij vind het lekker een keer wat meer ruimte te hebben.
hij wilde er 1 hebben waar alle opties op zaten die je maar kan bedenken, en ja hoor dat is hem gelukt bij de aankoop heeft hij er 19\"inch M velgen onder laten zetten en donkere achterlichten erin laten zetten nu is hij helemaal compleet M-pakket, schuifkanteldak, xenon, angeleyes, leer, M stuur,automaat... en zo kan ik wel een poosje doorgaan.

WAAROM EEN DIESEL?

dit is nu zijn 2de diesel en hij vind het gewoon machtig wat een power je hebt met zo`n brute machine, 3liter diesel 2 turbo`s 286PK en 580NM nou en ik kan je vertellen die komen goed los als je het rechtervoetje onderin laat vallen we hebben hem al getest hier in de buurt op de duitse autobahn en ja hoor er staat 280 op de teller en dat redt ie ook met gemak trekt hem in 1 streep door en dan heb je ook nog niet eens het gevoel dat je 280 rijdt, je zit lekker motor klinkt rustig muziekje lekker aan en hoppa 280 niks te merken haha.

de problemen wat deze auto heeft is nog maar 1 ding geweest dashboard en deurpanelen zaten elke keer onder met witte spikkeltjes, als je de aanjager aanzetten werd de auto ermee vol geblazen dus hij staat nou bij de garage en ze zijn aan het kijken wat het probleem kan zijn.

10,0