BMW 330i (2019) #2

Uitvoering330i
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2023

330i

Na ruim 15 maanden met een bmw 320 d deze midden januari ingeruild en mijn toch wel stille wens gekocht.
En wel de 330i met 258 pk en 400 nm koppel bij 1500tpm.
En gelijk bij de eerste proefrit was het al wel duidelijk wat een geweldige auto dit is
Vanaf de eerste dag op 16 januari is het een groot feest in rijeigenschappen zuinigheid en beleving.
Heb er inmiddels zo’n 5500 mee gereden , zo wel korte en lange afstanden. Oostenrijk/Sölden,vervolgens veel ritten in Nederland en echt onvoorstelbaar hoe zuinig die auto is bij Nederlands gebruik,haal je met gemak 1/18 en op de rit naar Oostenrijk haalde ik met stevig door rijden nog vlot een op 14.
Rij eigenschappen zijn waanzinnig goed, hij is echt snel in top en acceleratie.
Tot nu toe probleem en geen klachten ,nou een ding dan.
Er zaten al Michelin. crossclimate vier seizoenen op en die waren bij hoge snelheid toch wel wat zoekerig wat op zicht in Nederland totaal geen probleem is. Maar toch maar een breedset zomer gemonteerd met perelli cinturato p7 en die maken tocht wel het verschil op snelheid..
Wordt vervolgd

Vervolg

Vervolg update van de BMW 330i zit inmiddels op ruim 69000 km
En dat is duidelijk meer dan dat ik zelf verwacht had te rijden.
Maar het blijft een waar feest om deze 3 serie te rijden.
Heb eigenlijk weinig te klagen in z’n geheel.
Tot nou toe geen druppel olie bij hoeven te vullen en verder is het tot nou toe probleemloos. Dat zal ook wel een beetje aan rijstijl liggen,ga je z’n auto constant op z’n limiet rijden komen de problemen van zelf.

Vervolg Bmw 330i

We zitten inmiddels op ruim 83000 km en tot nou toe zeer tevreden!
We hebben er weer zo’n 15000 km op zitten en tot nu geen enkel probleem.
Het blijft nog steeds een feest om mee te rijden!!
Je kunt er zo rustig en ontspannen mee rijden en gelijk tijdig kun je er ook mee rijden als een sportwagen,met dank aan het mooie koppel van 400 nm bij 1500 tpm en de perfecte 8traps automaat.
Vorige week is die voor de grote onderhoudsbeurt weg geweest en gelukkig waren er geen bijzonderheden,en wat dan bij Bmw een goede aanbieding is. Dat je contract af kunt sluiten voor 40000km of 3 jaar,wat het eerst verstrijkt en dat voor €975

9,5