BMW 330e (2020) #2

BMW 330e (2020)
BMW 330e (2020)BMW 330e (2020)BMW 330e (2020)BMW 330e (2020)BMW 330e (2020)BMW 330e (2020)BMW 330e (2020)

Uitvoering330e
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020

Eerste indruk van mijn nieuwe BMW

• 850 km

Afgelopen vrijdag (24 juli) mijn nieuwe auto opgehaald. Is altijd weer een beleving om je auto in ontvangst te nemen bij BMW, ook al is het deze weken erg druk met afleveringen ivm Corona. Er wordt rustig de tijd genomen om vanalles door te nemen. De auto was centraal geplaatst in de showroom, een mooi gezicht als je binnenkomt en je auto staat zo op je te wachten.

Zo'n 2 uur later dan eindelijk de weg op om direct door te rijden naar Maastricht vanuit regio Breda. Ben via Belgie gereden om de drukte op de A2 te vermijden.
Man wat is het heerlijk vertoeven in deze auto en wat en souplesse en kracht. Ik heb eerder een 430i GC en een 530i gereden, deze doet er niet voor onder. Je merkt wel dat de auto wat zwaarder is vanwege de batterijen.

Aan boord is het vollop genieten van alle aanwezige gadgets zoals headup display, Harman Kardon, schuifdak, adaptieve dempers, lederen dashboard, etc. Ik heb zo ongeveer de hele optielijst aangevinkt, het enige wat ontbreekt is volgens mij stuurverwarming en heb ook geen uitgebreid leerpakket genomen.

De kleur van het leer is Oyster, dit had ik ook op de 4GC. Een prachtige kleur die het interieur licht en luchtig maakt. Als je kleine kinderen hebt is het wellicht een minder goede keuze ;-).

Van buiten ziet de auto er ook prachtig uit met de Dravit Graue kleur met bruin/goude metallic spikkels (bij zon). De combinatie met het lichte interieur is geweldig en krijg hele positieve reacties.

Binnenkort kom ik met een uitgebreide review, na mijn trip naar Nice en omstreken.

4,5

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens