BMW 320d High Executive (2007) #2
Automaat
Opties:
-Active Front Steering
-Anthrazit hemelbekleding
-Sportonderstel/ 17 inch (161) (wordt 19 inch M6)
-M sport voorbumper (normaal niet leverbaar op Monacoblau)
-Navigatie Professional
-Elektrisch zonnescherm
-Park Distance Control (v/a)
-Elektrische Sportstoelen
-Xenon Bochtverlichting
-Automatische versnellingsbak
-Gechipped tot 210 pk!!
Review:
Vanwege vele kilometers per jaar was het de noodzaak om diesel te blijven rijden. En vanwege aanschaf 2e auto was een 330d te duur. Toen maar naar de 320d gaan kijken..
Na de eerste proefrit vond ik deze auto een flinke stap achteruit, maar toen mij verteld was van de mogelijkheid om te chippen. Een 2e proefrit bij het chipbedrijf dan maar. Daarna was de keuze snel gemaakt.
Na een paar honderd km heb ik de auto van de chip laten voorzien. Prestatie niveau is erg gestegen. Denk dat 0-100 in rond de 7.5 sec. en een top van bijna 240 er nu wel in zitten. Ook het koppel is onder veel beter beschikbaar. Rijdt zelfs beter dan een 325i nu, dat koppel! Schitterend!
Binnekort maar eens even kijken naar de 335d, die mijn trouwe 320d waarschijnlijk gaat vervangen. Coupe of sedan, daar ben ik nog niet helemaal over uit....
Problemen:
-Automaat schakelt in DS te snel over naar de 2e versnelling.
-Navigatie systeem zit in Utrecht, ikzelf in Rotterdam
-Slijten van voorbanden.
FOTO’s komen eraan!

BMW 3-serie Touring 335i High Executive E91 | 72.000KM | HiFi Professional | Sport Seats | Navigation Professional
- 2006

BMW 3-serie Touring 325d High Executive | Panoramadak | Lederen Bekleding | Navigatie | Trekhaak |
- 2007

BMW 325i Business Line automaat apk 04-07-2026 inruil mogelijk nap