BMW 320d (2005)

BMW 3-serie
BMW 3-serieBMW 3-serieBMW 3-serieBMW 3-serieBMW 3-serieBMW 3-serieBMW 3-serieBMW 3-serieBMW 3-serie interieurBMW 3-serie interieurBMW 3-serie interieurBMW 3-serie interieurBMW 3-serie interieur

Uitvoering320d
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Geweldige auto, super wegligging, zeker als ik het vergelijk met mijn vorige auto (v70 wat een dramatische wegligging heeft z’n v70) ben erg tevreden met deze bmw 320 d. Je merkt haast niet dat het een diesel is hij laat zich rijden als een benzine auto. BMW heeft de verhouding tussen bak en motor erg goed afgesteld zodat je altijd genoeg trek kracht hebt. Daarnaast is hij erg zuinig gezien mijn rijstijl. Ik mag graag goed door rijden en haal gewoon een gem verbruik van 1 op 16,6.

Kortom een super auto!!

Deurgrepen blijven ’haken’ ze veren niet terug het gevolg is dat de deuren niet goed sluiten heeel erg irritant.
Maar het is een bekend probleem bij BMW en zij gaan het probleem oplossen.

UPDATE 30 maart 2006
Gisteren nacht tijdens woninginbraak is mijn geweldige BMW gestolen! Drama! Nu moet ik 30 dagen wachten of ze hem terug vinden als hij niet terug wordt gevonden dan maar weer een nieuwe bestellen of misschien toch maar is even gaan kijken voor een Lexus IS 220d.

UPDATE 19 maart 2006

De BMW is teruggevonden. Het is niet te geloven ik had er zelf geen vertouwen in maar ik werd ongeveer een week na dat de BMW gestolen was gebeld door de politie. Mijn auto was net voordat hij werd verscheept naar Afrika of het Verre oosten is onderschept onderschept tijdens een politieonderzoek naar georganiseerde autobendes. Er zaten wel wat kleine beschadigingen op en het dashboard was ook beschadigd. Alles is netjes gerepareerd door de garage.

Volgens de politie is mijn auto min of meer op bestelling gestolen, en hebben ze me een aantal weken in de gaten gehouden en gekeken hoe ze het beste konden inbreken en weg konden komen. Dat is toch een minder gevoel kan ik je melden. Maar goed inmiddels de nodige maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. En als tip kan ik iedereen aanraden om de auto sleutels gewoon lekker beneden op de tafel te leggen en zeker niet mee te nemen naar bed! Anders staan ze naast je bed om de sleutels op te halen.

9,5