BMW 130i Executive (2005)

BMW 130i Executive (2005)

Uitvoering130i Executive
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Update december 2006:
Inmiddels 40.000 km’s op de klok. De waardering voor de auto is onveranderd.
Bij 30.000 een beurtje zonder bijzonderheden. Bij 36.000 nieuwe achterbanden.

Tot dusver geen problemen en nog altijd een zeer aangename ride.

November 2005:
Ik heb een van de ongeveer 60 BMW 130i Introductions aangeschaft. Een fully loaded model voor de prijs van een kale.

Mijn eerste indruk is zeer positief. Een fantastisch sturende auto met alle luxe. Het geluid van de 6-cylinder is super!
De motor is ook erg soepel; zelfs bij 60 km/uur in 6 het gas intrappen, leidt direct tot versnellen.

De auto heeft een zeer directe besturing en gasreactie wat echt het gevoel van een sportauto geeft. Dit leidt overigens niet tot zenuwachtig gedrag bij bijvoorbeeld file-rijden.

In tegenstelling tot de vaak negatieve berichten over I-Drive, kan ik er goed mee uit de voeten. De combinatie van navigatie, audio en communicatie is wel even wennen, zeker als je alle functies in aparte apparaten gewend bent.
Ik vind met name het navigatiesysteem van goede kwaliteit en prima te bedienen. De zoom-functie met de draaiknop is echt ideaal.

Meer indrukken op www.bmw130i.nl en www.driving-fun.com

Klein manco met het afspelen van mp3-files. Wordt opgelost met een software-upgrade.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie