BMW 120i High Executive (2006)

BMW 1-serie
BMW 1-serieBMW 1-serieBMW 1-serieBMW 1-serieBMW 1-serieBMW 1-serieBMW 1-serieBMW 1-serieBMW 1-serie - interieurBMW 1-serie - interieurBMW 1-serie - interieurBMW 1-serie - interieur

Uitvoering120i High Executive
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006

Wij rijden sinds kort een BMW 120I High Executive Graphite uitvoering. De graphite uitvoering is een zeer complete uitvoering met onder meer:

- Sparkling Graphite metallic kleur (mooie kleur voor de 1 serie)
- Dakota Terracotta Leer
- Donkerkleurige hemelbekleding
- Navigatiesysteem Professional
- BMW sportstoelen (erg fijne stoelen!)

Als extra hebben wij nog gekozen voor de automaat, de xenonverlichting,de bluetooth voorbereiding voor de telefoon, en nog vele zeer fijne opties.
De reden dat wij voor de BMW 120I hebben gekozen is omdat de Mercedes absoluut niet beviel, deze trok steeds naar rechts en het lag volgens een monteur niet aan de auto maar aan de weg (als de auto dit sporadisch doet geloof ik dat gelijk). Daarbij werden wij door de dealer in onze ogen ook niet serieus genomen.
Hiervoor ook al BMW gereden, en hadden achteraf gezien nooit de overstap moeten maken naar Mercedes.

De 120I is in combinatie met de automatische transmissie een fijne auto om mee onderweg te zijn. Het is en een sportief rijdende auto en brengt je comfortabel van A naar B. Het I-drive systeem is een makkelijker systeem dan ik dacht, je moet het wel alleen doorhebben hoe het werkt.

Update 01-10-2006

Inmiddels 3178km gereden, en de auto bevalt tot nu toe SUPER. veel bekijks, en tot nu toe geen problemen.

Update 25-12-2006:
zie onder het kopje problemen.

de auto is erg krap met 5 personen, maar dat moet je je van te voren bedenken als je met 5 man in een 1serie stapt

Update 18-03-2007 (18000km)

Inmiddels hebben wij de auto ingeruild op een nieuwe Nissan QashQai, we zullen de BMW ondanks zijn lage instap wel gaan missen.

25-12-2006

Het lampje van het motormanagment is gaan branden, de service van BMW Nederland is zeer slecht, je word overgelaten aan 1 of ander bergingsbedrijf die je eigenlijk niet verder kunnen helpen, dealer = onbereikbaar. (volgende dag gaan we naar Duitsland, maar een auto met winterbanden schijnt enorm moeilijk te zijn)
Auto word naar de dealer gebracht en afwachten wat het probleem is.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie