BMW 120d xDrive (2020)
Uitvoering | 120d xDrive |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
BMW 120d xdrive
Afgelopen maandag 6-1 mijn BMW opgehaald en mijn short lease BMW 3 serie (320d combi) ingeleverd. Kreeg bij dealer Story te Waardenburg al complimenten van diverse bezoekers over mijn keuze en samenstelling, terwijl ik de auto alleen kon zien onder een doek.
Mijn keuze voor een zakelijke auto (0% bijtelling) ging tussen deze BMW en een Mercedes CLA 220d. Daar ik er alleen zakelijk mee rijd (circa 45000km per jaar) heb ik geen grote auto nodig maar opties kan ik wel waarderen, ofwel kleinere auto maar dan full options passend binnen lease budget. Sowieso ben ik een diesel rijder. Privé een MB E350CDI COMBI uit 2011, heerlijke auto full options, 3e hands maar wat een power. Ideale caravan trekker. Hiervoor privé een MB E320CDI combi uit 2000, youngtimer vanuit Oostenrijk. Maar gezien de kruistocht vanuit onze overheid tegen diesels deze fantastisch rijdende MB weggedaan in ruil voor een EURO5 diesel.
Terugkomend op mijn BMW 120d xDrive model M Sport
Model M Sport
High Executive
Parking Pack
Audio Media Pack
Harman Kardon Surround Sound (wat een geluid)
Safety Pack
M Sport Plus Pack
Niets te wensen lijkt mij toch? Edoch zit er geen dynamische cruise control op, schijnt op dit model ook niet te kunnen. Op mijn vorige lease auto, Volvo V60 D4 zat het wel, ook op onze MB. Je kunt dit echt missen, tegelijkertijd een luxe probleem schrijf ik met enige schroom.
Na 1 week en 1000km verder, auto rijdt super. Tot binnenkort.