Audi A8 3.7 quattro Pro Line (2003)
Uitvoering | A8 3.7 quattro Pro Line |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Eerst BMW 730D gereden en na enige tijd tegen het dressoir aangekeken te hebben toch behoefte aan ander model auto, wilde ook weer terug naar benzine i.p.v. diesel. Vormgeving van Audi A8 sprak mij altijd al meer aan dan BMW 7 serie (in algemene zin). Na zoektocht A8 volledig 2009 uitgevoerd (Dus singleframe grill, led verlichting etc.) bij Heubee Auto's in Beek en Donk tegengekomen. Na proefrit en het zeer aangename handjeklap auto na een paar dagen opgehaald. Conclusie, voor mij nooit meer iets anders dan een A8.
Te groote voorsprong door techniek
Tijd voor een update. Zoals in mijn eerste ervaring aangegeven waren de eerste 10.000 kilometer goed bevallen en op basis daarvan was voor mij de A8 toch wel de nummer 1. Echter bij het aluminium alleen blijft het niet en d.m.v. beurten en storingen maak je dan ook kennis met de bijbehorende organisatie. Nou, hoe je je merkloyaliteit tot een absoluut NUL punt kunt krijgen heb ik dus aan den lijve moeten ondervinden. (De overweging voor een S8 te gaan staat niet in de ijskast maar ligt op de noordpool).
Hier dan de zeer betreurenswaardige ervaring met het Audi Service netwerk. (moet even weg maar vul dit snel aan)