Audi A6 3.2 FSI quattro Pro Line (2005)

| Uitvoering | A6 3.2 FSI quattro Pro Line |
| Versnellingen | 6, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand bij aanschaf | 66.000 km |
| KM-stand laatst | 71.500 km |
Ik was als sinds het uitkomen van de A6 een beetje verliefd op de auto. Waarom weet ik niet precies, maar het is het geheel wat mij bekoort. De ruimte is gigantisch, de auto kleeft aan de weg, heeft een behoorlijke dosis power en gaat ondanks zijn gewicht van 1655 kilo als de spreekwoordelijke brandweer. Daarbij hoort ook een wat minder gunstig verbruik. In de stad is het toch snel 14l/100km, op de snelweg is 8l/100km haalbaar. Gemiddeld ongeveer 11,5l/100km. Verder heeft de auto alle denkbare opties, waardoor het een genot is om er elke keer weer in te stappen en met weg te rijden. Lange stukken geen probleem door de prima stoelen en met 80 liter in de tank rij je toch zo 1.000 kilometer. Enige nadeel is dat er toch wat rammeltjes in zitten en dat zou niet moeten mogen bij een auto van dit caliber.
Zoals gezegd: toch wel weer een rammeltje, in het dashboardkastje. Zou niet mogen voorkomen bij zo\'n klassebak.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Blue Monday: vier verre van saaie auto's voor minder dan €10.000

Audi A6 2.7 TDI Business - 2006 - 1.038.000 km - Klokje rond

Audi A6 3.2 FSI quattro (2006)

Test: Honda Legend 3.5 - Audi A6 3.2 FSI quattro - Lexus GS 300