Audi A4 1.9 TDI 130pk (2001)
| Uitvoering | A4 1.9 TDI 130pk |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2001 |
| Jaar van aanschaf | 2001 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik moest mn keuze bepalen zn 2 1/2 jaar geleden. BMW was nog bezig om het nieuwe model 3 serie op de weg te krijgen en alleen de volvo d5 station was er toen. Aangezien mn dealer zowel volkswagen als audi dealer is was de keuze dan ook niet zo moeilijk meer. Na de eerste foto"s van de a4 nog voordat hij uitkwam was ik verliefd op de auto wat een model en vooral de achterkant was top zeker als je deze vergelijkt met de huidige A6. Ik heb er nu bijna 80.000km ingereden en het rijdt echt super vooral het koppel is top. Hij trekt menig auto voorbij zowel uit stil stand als rijdend op de snelweg. Vooral het vermogen dat net even iets meer is als ieder andere auto maakt het inhalen op de snelweg net even iets gemakkelijker en veiliger. De mijne is denimblauw en ook blauwe bekleding in zenit style en een donkerblauw dashboard tis echt super strak en toch ook sportief. Ik sta op het punt hem in te ruilen en wel voor een A4 avant 163PK Proline (tiptronic) dit zal ook wel weer en top ervaring gaan worden!!!! Hou jullie op de hoogte.
Hij heeft gewoon zn beurtjes gehad op de aangegeven km standen tussendoor zo af en toe even wat olie erbij gedaan en rond de 30.000km zn er 4 nieuwe michelins ondergegaan wat het rijcomfort nog beter maakte. Het enig nadeel is de lampjes ik heb dit al vaker gelezen en ja wat is er aan te doen ik denk niets dan maar even naar de dealer om ze te laten vernieuwen. Gelukkig heeft deze altijd gelijk tijd en voordat ik mn koffie op heb kan ik weer de weg op. Voor de dealer waar ik zit kan ik niets anders dan goed vermelden.