Audi A3 Cabriolet 2.0 TFSI Pro Line S (2012)

Audi A3 cabriolet
Audi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 CabrioletAudi A3 CabrioletAudi A3 CabrioletAudi A3 CabrioletAudi A3 CabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 cabrioletAudi A3 CabrioletAudi A3 Cabriolet

UitvoeringA3 Cabriolet 2.0 TFSI Pro Line S
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012

Heerlijke auto, maar niet met dit weer... (Helaas)

Beste lezers,

Sinds een jaar rijd mijn vrouw (en ik soms ook :) in een Audi A3 Cabriolet 2.0 TFSI met S-Tronic. Hiervoor een hele fijne BMW gehad, maar ons hart ligt toch echt bij Audi. Eigenlijk wisten we meteen al dat deze het zou worden.

Zo hebben we hem besteld:
- Audi A3 Cabriolet 2.0 TFSI S-Tronic
- Gletsjerwitm met beige/bruine kap
- Pro Line S: Dus S-Line Exterieur + Interieur
- Lederen bekleding af fabriek
- Bose Soundsystem
- M.M.I Navigatie Plus
- Parkeersensoren voor en achter
- 18 Inch velgen

Bij het S-Line pakket zitten al fijne dingen zoals Xenon, Led, regensensor, radio (+ cd speler), 17 Inch velgen, parkeersensoren achter en een middenarmsteun. Wij hebben gekozen voor de 18 Inch, toch mooier en het comfort wordt er niet veel minder op.
Afgelopen weken volop in de auto gereden. Heerlijk zo met de kap open!
Helaas met dit weer wat minder... (Regen, onweer etc.)

De A3 heeft de grootste benzinemotor, de 2.0 TFSI. Gekoppeld aan de automaat is het een feest om in de auto te rijden! Het verbruik schommelt rond 1 op 13 tot 1 op 16. In de stad ongeveer 1 op 13 en op de snelweg 1 op 17. Toch netjes voor een auto met 200 pk/280 Nm.

Het interieur ziet er strak en mooi vormgegeven uit. Mooie materialen en een top-afwerking. In de BMW was dat toch even anders...! Navigatie is toch wat verouderd en de stem is ontzettend irritant... Binnenkort een keer een update voor de kaarten.

Voor nu alvast de + en - punten:

+ Mooie en vooral sportieve motor
+ Perfecte afwerking
+ Toch nog best een grote bagageruimte
+ Heerlijk open rijden

- Zicht naar achteren
- Navigatie verouderd

Navigatie wordt nog opgelost, zicht naar achteren wordt verholpen door de parkeersensoren.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende (hopelijk zonnige update)!

PRIVATE LEASE Audi A3