Audi A2 1.4 TDI 90pk (2005)
Uitvoering | A2 1.4 TDI 90pk |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Super fijne kleine kart!
Ik ben heel tevreden met deze uit Duitsland afkomstige A2 1.4 TDI (90)
Ik heb in Nederland ook gezocht en proefgereden in diverse A2's maar ik wilde er een vinden met minder kilometers. Bovendien had ik een slechte ervaring met een A2 waar aan de kilometers geknoeid was. Bij dit soort luxe auto's is de verleiding blijkbaar te groot, altijd checken dus bij de Audi garage, zij kunnen op kenteken de historie van een auto opzoeken. Ik heb deze geimporteerd uit het Ruhrgebied.
Eigenlijk vrij simpel om te doen, alleen even wachten op het kenteken.
De wagen is behoorlijk rap (90 pk) en nodigt wel uit om door te rijden. Dat resulteert soms in een iets hoger gebruik dan ik gehoopt had (gemiddeld 1 op 16 a 17) De vering is inderdaad wat kort maar de wegligging is fenomenaal, hard door een bocht is geen enkel probleem. In het dagelijks gebruik ben ik steeds weer blij met het fijne interieur en de prettige rij-eigenschappen.
Ik hoop dat de A2 weer opnieuw in productie komt en dan nog zuiniger! Het is een heerlijke kleine auto!