Audi A2 1.4 Exclusive (2002)

Audi A2 1.4 Exclusive (2002)

UitvoeringA2 1.4 Exclusive
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2007

Eindelijk m’n Audi A2 op kunnen halen. (2e auto). En ben er erg tevreden mee.

Wat een ruimte!! Binnenruimte doet niet veel onder t.o.v. onze andere auto (Ford C-Max). Een kofferruimte van maar liefst 390 liter!!

Wat een wegligging!!! Wel wat stug geveerd.

Heb deze auto gekocht mede door kleur exterieur/interieur. (lak: zwart, binnen: beige bekleding) en de perfecte dealer (autobedrijf Kooiman in Oud-Beijerland).

Mijn eerste meting wat betreft zuinigheid is 1:16. Keurig verbruik met veel file rijden. Het interieur van de auto is als nieuw, zelfs na zo’n 5 1/2 jaar!! En zeker niet gedateerd. Je moet wel van ’strak’ houden. Het geluid van de standaard audio is prima.

De stoelen zijn hard, maar uitstekend qua vorm. Achterbank zijn gemakkelijk te verwijderen.

Het blijft een aparte verschijning op de Nederlandse wegen. Ik begrijp niet waarom men gestopt is met de produktie.

Update 07-05-2010

Inmiddels zo'n 40000km er bij gereden naar volle tevredenheid. Nooit problemen gehad. Kleine/grote beurten altijd uitgevoerd bij Ford dealer in het plaatselijke dorp. Prima service (autobedrijf van Drimmelen te zevenbergen). Nooit iets gehad aan de Audi A2, geen schades, geen extra kosten. Toch wilde ik wat nieuwers en een wat meer rijders-auto. Mijn keuze is gevallen op een BMW 1-serie (zwart) met nog maar 45000km op de teller. Motor 1.6lt. Ik hoop van deze auto net zo veel plezier te hebben.

Condens in koplampen (wie heeft hier ervaring mee? En wat is hier aan gedaan?)