Audi A2 1.4 Exclusive (2000)
Uitvoering | A2 1.4 Exclusive |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Deze audi is prachtig wat techniek betreft. Een aluminium Space Frame, en heel zuinig. Dat is ook de keuze geweest om deze auto te kopen! Op lange snelweg stukken á 130km/h rijdt deze auto 5,6 liter op 100 km.. erg netjes wat mij betreft. Wat ruimte betreft is het erg wennen in vergelijking tot de saab, maar wat wil je?! Deze auto past ook beter bij het wagenpark, een Touran en een A2.
Aflevering ging wat moeizaam. Werd gezegd dat nwe apk op zou komen blijkt niet zo te zijn.. tot december zit het erop. Hier moeten we nog werk van maken. VS automobielen had dit wel zorgvuldiger kunnen doen. Ook een nieuw ruitenwisserblad hebben ze er niet opgezet in tegenstelling tot de afspraak die we daar over hebben gemaakt. Dit had ik natuurlijk zorgvuldiger moeten nakijken maar er was aan mijn kant vrij veel haast op dat moment. Niet meer haasten dus de volgende keer!
-nw relais voor knipperlicht.
-geen nwe APK bij dealer.
-Stekkertje van rechter ruit zat los,waardoor de ruit niet open ging.