Audi A2 1.2 TDI 3L (2001) #2
Uitvoering | A2 1.2 TDI 3L |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Niet het mooiste meisje van de klas
Ik heb mijn A2 1.2 TDI 22-03-2013 gekocht. Mijn broer had er al een en de vertelde dat deze Audi wel een op dertig liep.
Dat bestaat niet en zal ook nooit bestaan riep ik. Nou neem hem maar mee als je een lange rit maakt. En jawel hoor, een op vier en dertig op 20 liter 600 km. Dus heb ik er zelf toen ook een aangeschaft import uit Duistland bij een autohandelaar in Gouda. Het autootje koste nog best geld € 5400,-- maar dan had ik er wel een met echt weinig km. op de teller. Alle papieren zaten erbij en de platen van de eerst dealer die hem nieuw geleverd had ook de eerste eigenaar en de rapporten van de Tuv zaten erbij. Eerst naar de garage om haar helemaal te laten nakijken. Hij heeft mij zo'n 100.000 zeer zuinige km verder gebracht. Wel best veel onderhoud hoor. Hij heeft mij nooit laten staan maar maar in de garage was er altijd weer een klein of wat groter dingetje te maken. Voor het echt A2 TDI 1.2 werk ging hij altijd naar EJR in Kootstertille. Bij Audi stonden ze er naar te kijken of wel echt een Audi was en ze kunnen er echt niets mee, nou de ruitenwisser dan. Voor de kids had ik een zwarte A2 1.4 benzine uitvoering aangeschaft dat was weer een heel ander verhaal wat ik graag nog een keer over schrijf de teller was daarvan terug gedraaid en dat kun je beter niet bij mij doen. Om kort te gaan ik rijd inmiddels elektrisch en beide Audi's heb ik nooit afstand van kunnen doen. Ja dat heb ik nou eenmaal met Auto's ik hecht mij eraan. Elke morgen als ik de garage in loop dan dan gaan mijn vingers van de koplampen tot het aan spoilertje over het lakwerk van de Diesel of de benz. die staan te glimmen in de garage en de zwarte had normaal gesproken op de schroothoop gestaan. Het is een werkhuis die mij elke keer weer verlokt om haar in de zelfde conditie te brengen als mijn prachtige Audi A2 1.2 TDI en 3L dat is echt zo!