Alpine A110 Legende (2019)

Alpine A110
Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110 Pure, Légende en GT4Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110Alpine A110

UitvoeringA110 Legende
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2020

Eindelijk weer een fijne auto

Ik wilde eigenlijk een Alfa Romeo 4C maar na een proefrit heb ik toch ervaren dat dat meer een soort weekend racewagen is want ik was op zoek naar een sportieve auto die ook wel eens normaal gereden kon worden Doordat de Alfa een carbon chassis heeft komen werkelijk alle geluiden naar binnen en hij is voor mij een beetje te Spartaans. (helaas) Zo trof ik in m'n verdere zoektocht een Alpine met werkelijk alle accessoires en slechts 3900 km op de teller en ik heb nu met veel plezier en zonder enig mankement weer eens een echt fijne auto in bezit die helemaal naar mijn wens is. Het grote probleem van al die jaren die mijn rijplezier vergalde blijkt dus het gewicht te zijn van de auto. Al die hinderlijke beveiligingen, bliepjes en stuurcorrecties zijn in de Alpine afwezig en gaat het weer gewoon om kunnen sturen en prettig rijden.
Ik ben er al mee naar Spanje geweest en ja het is gewoon een genot. Ik begrijp nu meer dan ooit dat een auto keuze super persoonlijk is en al dat geklaag over mijn vorige auto's eigenlijk onterecht was, want als die ook 1100kg hadden gewogen, dan was mijn oordeel vele malen positiever geweest.

Praat verder op het forum