Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V Distinctive (2004)

Alfa Romeo GT
Alfa Romeo GTAlfa Romeo GTAlfa Romeo GTAlfa Romeo GTAlfa Romeo GTAlfa Romeo GTAlfa Romeo GTAlfa Romeo GT Q2Alfa Romeo GT Q2Alfa Romeo GT Q2Alfa Romeo GT Q2Alfa Romeo GT Q2Alfa Romeo GTAlfa Romeo GTAlfa Romeo GT - interieurAlfa Romeo GT - interieur

UitvoeringGT 1.9 JTD 16V Distinctive
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Ik heb de GT nu 4 dagen en ben echt zeer tevreden! Ik heb dit weekend 850 km gereden en heb nog geen rammeltjes of iets dergelijks gehoord.
Ik ben ook zeer tevreden over de BOSE installatie echt een goed geluid, natuurlijk zal er wel een beter systeem zijn maar ik ben zeer tevreden.

Gisteren vanuit Amsterdam 200 kmph gereden!! Geen probleem.
De wegligging is ECHT SUPER!

De auto is behoorlijk stug en dat merk je vooral op klinkers.
Het navigatie systeem en autotelefoon werken fantastisch!!

De trekkracht in de 3en 4e versnelling is echt waanzinnig! Hij blijft gaan.
De remmen zijn ook erg goed niet zo bijterig maar een mooie vloeiende remdruk.(ik weet ook niet hoe je het anders moet omschrijven).

Ik was gister in Amsterdam en daar had ik echt veel bekiiks met de GT.
En het nav systeem leidde me perfect door Amsterdam.

Over het verbruik ben ik ook tevreden en da terwijl hij nog niet eens goed ingereden is! Ik zit nu gemiddeld op ongeveer 1 op 15 en dat terwijl ik de hele weg harder dan 140 kmph gereden heb, en ook veel in de stad heb gereden. Let op ik heb het hier over diesel!

Geen! afwerking is zeer goed!
Geen windgeruis ook niet bij hogere snelheden.
Geen rammeltjes. Gewoon een zeer goede auto.