Alfa Romeo Giulia 2.0T 280pk Veloce (2019)

Uitvoering | Giulia 2.0T 280pk Veloce |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Wat een rijders auto!
Alfa Romeo Giulia Veloce 2019 (achterwiel aandrijving) – de eerste 16.000 km zitten er op.
Inmiddels bijna een jaar de trotse bezitter van een Giulia Veloce – wat een auto!
Na een uitstapje via een BMW 520D weer terug bij Alfa – nummer 6 (Sprint, 2x75, 2x156).
Bij de proefrit merkte ik al: je zit als gegoten in de bestuurders stoel. Dan het aangename motor geroffel na een druk op de start knop. Die wilde ik hebben dus.
De directe besturing met veel gevoel tovert elke keer weer een glimlach op je gezicht bij het verslinden van de Engelse landweggetjes waar ik woon en werk. Eindelijk weer echt plezier in het autorijden. Wil je echt de ‘power’ voelen, dan zet de instelling van de draaiknop op ‘d’ voor dynamic.
Brandstof verbruik valt niet tegen: half om half landweggetjes en snelweg gemiddeld 1 op 12 – niet de boord computer, maar de afstand en liters die in de tank verdwenen.
Probleemloos? – Niet helemaal, maar slechts €125 uitgegeven aan de eerste service. Een aantal zaken werden keurig onder garantie uitgevoerd: olie verversen lampje ging aan bij 3000km en werd gratis vervangen, evenals de accu, een koplamp die niet te verstellen bleek, binnen bescherming van de wielkasten voor.
Ik hoop nog lang plezier te hebben van deze fraaie, snelle en comfortabele Alfa.

Alfa Romeo Giulia 2.0T 310PK | Squadra | Ragazzon | Carbon | Veloce-bumpers | Rode remkl. | Cruise
- 2018

Alfa Romeo Giulia 2.0 TURBO 200pk Automaat Super Navigatie | Elektrische Stoelen | Veloce interieur | Climate Control | Misano Blue Uniek !
- 2020

Alfa Romeo Giulia 2.0T SUPER | AUTOMAAT | NAVIGATIE | KEYLESS | DAB | 19 INCH | NL-AUTO!!
- 2017