Alfa Romeo Giulia 2.0T 280pk Veloce (2018)
Uitvoering | Giulia 2.0T 280pk Veloce |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Bellisimo
Deze Giulia Veloce was voor mij een openbaring op gebied van autorijden!
Het algemene rijplezier dat je in deze wagen ervaart heb ik nooit gehad in 1 van mijn vorige autos.
(1BMW EN 5 Audi’s)
Alhoewel ik met geen enkele audi ooit problemen heb gehad en het merk dan ook niet zal afbreken zeker niet op motorisch vlak met die prachtige vijfcilinders van toen-wat een sound-is vooral de wendbaarheid het stuurgevoel en de algemene beleving gewoon anders!
De Giulia stap je in met een glimlach en je voelt je daar direkt goed in. Alles klopt gewoon aan deze wagen.
Van bij de eerste proefrit wist ik het gewoon,dit is het!
Zijn er dan geen minpunten: eerlijk is eerlijk de afwerking van een Audi halen ze nog niet maar is ZÉKER NIET slecht en zelfs sfeervoller al is zoiets natuurlijk persoonlijk.
Wat me wel stoort bij parkeermaneuvers is de te grote draaicirkel maar dat neem ik er graag bij en weegt niet op tegen alle positieve eigenschappen van de Giulia Veloce.
Als op lange termijn de betrouwbaarheid van Alfa meevalt staat mijn volgende merk nu al vast.

Alfa Romeo Giulia 2.0T Super 200 Pk Aut. Camera Keyless Xenon 18''
- 2017

Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk RWD | Harman/Kardon | Lederen dash. | 19 inch | Adapt. cruise
- 2020

Alfa Romeo Giulia 2.0 T AWD Veloce | 280PK | Pano | Sportuitlaat | Camera | Keyless | Cruise Control | Memory | Carplay | Stoel+Stuurverwarming
- 2019