Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark 16V Progression (2002)

Alfa Romeo 147
Alfa Romeo 147Alfa Romeo 147Alfa Romeo 147Alfa Romeo 147Alfa Romeo 147Alfa Romeo 147Alfa Romeo 147Alfa Romeo 147 - interieurAlfa Romeo 147 - interieurAlfa Romeo 147 - interieur

Uitvoering147 1.6 T.Spark 16V Progression
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

Allereerst wil ik zeggen dat de Alfa heerlijk rijdt!!!

Toen ik een nieuwe auto moest uitkiezen twijfelde ik tussen de Fiat Stilo, Peugeot 307 en de Alfa 147. Aangezien ik op gas moet gaan rijden, ben ik gaan rondvragen en kwam ik tot de slotsom dat de risico op problemen het grootste was bij Alfa. Toch heb ik de stap gewaagd en tot nu toe ben ik daar zeer tevreden over... de gastank is niet zo groot, maar een paar keer vaker bij de pompstation is niet zo’n groot probleem... er is geen krachtverlies, alleen laten ze bij Vialle het led-knopje voor de gasinhoud op een hele stomme plek installeren, namelijk links achter het stuur. Dit heb ik na een maand laten aanpassen en nu zit de indicator naast mijn pook. Veel beter zicht op de gasinhoud!

De Alfa is werkelijk een heerlijke auto om te rijden, je krijgt alleen maar positieve reacties (vooral omdat ik een zwarte versie heb, met distinctive velgen).

De problemen zijn klein van aard.

Er zat een los schroefje in de achterklep, de richtingaanwijzer schoot na een bocht heel vaak niet terug, de al eerder genoemde gasindicator. Hierdoor reed ik regelmatig te lang door, waardoor er een lege gastank ontstond...

Verder geen problemen; alleen maar genieten...

7,5