Voormalig Bentley-topman naar Nederlandse Pal-V

Vliegende start

PAL-V Liberty

Het Nederlandse Pal-V heeft een hoge pief van Bentley aangetrokken. De voormalig topman van de Zweedse afdeling van Bentley wordt commercieel directeur van Pal-V Benelux.

Het Nederlandse Pal-V is een bijzonder bedrijf. Pal-V heeft namelijk een combinatie van een auto en een gyrocopter ontwikkeld, een opvallende creatie waarvan de eerste exemplaren binnenkort in Europa worden geleverd. Pal-V heeft nu Giordy Wammes, voorheen hoofd van Bentley Zweden, aangetrokken als commercieel directeur.

Volgens Pal-V krijgt Wammes het druk. Het bedrijf zegt dat de productieplekken die het de komende jaren beschikbaar heeft, langzaam vollopen en dat de eerste Europese klanten binnenkort hun vliegende auto kunnen verwachten. Wammes zegt in een begeleidend schrijven natuurlijk in zijn nopjes te zijn met zijn nieuwe functie. De kakelverse commercieel directeur zegt ernaar uit te kijken om Pal-V net zo bekend als Bentley te maken.

De Pal-V Liberty mag in Europa officieel de weg op. Pal-V zegt dat de Liberty zich in de laatste fase bevindt in het proces om ook legaal de lucht in te mogen.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.