Volvo zet met XC40 in op personalisering

Kleurrijke Zweed

Volvo 40.1 Concept
Volvo trekt op afzienbare termijn het doek van de XC40, een auto die het kleurrijkste model lijkt te worden dat Volvo ooit uitbracht.

Volvo laat namelijk weten dat het tientallen kleurcombinaties voor zowel het in- als exterieur van de XC40 heeft bedacht. XC40-rijders zouden volgens Volvo geïnteresseerd zijn in mode, design en cultuur. Derhalve willen ze "[...] een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert".

Met andere woorden: Volvo biedt een waslijst aan personaliseringsmogelijkheden aan voor de XC40. Zo zijn two-tone-kleurcombinaties mogelijk en moet ook het interieur van 'gedurfd speels' tot 'stijlvol premium' aan te kleden zijn. Volvo laat al los dat een Lava Orange-kleurig vloertje tot de mogelijkheden behoort, hetzelfde geldt voor een Oxide Red-kleurig hemeltje.

XC40

De introductie van de XC40 verwachten we binnenkort. Middels de 40.1 Concept liet Volvo al zien wat het voor ons in petto heeft. De XC40 maakt deel uit van Volvo's nieuwe 40-serie, een modellijn die bovenop het Compact Modular Architecture (CMA)-platform komt te staan, een nieuw ontwikkeld platform waarmee vanaf de basis rekening gehouden is met elektrificatie. De 40-serie zal beschikbaar komen met een reeks drie- en viercilinder benzine- en dieselmotoren. Ook komt een Twin Engine - een plug-in hybride - op de markt.

PRIVATE LEASE Volvo XC40

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (42) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.