Volkswagen T-Roc R-Line: optische pit

Sportieve aankleding

Volkswagen T-Roc R-Line
De T-Roc is pas enkele maanden geleden gepresenteerd, maar Volkswagen laat nu al zien hoe de cross-over eruitziet met het optionele R-Line-pakket.

In de laatste week van augustus voegde Volkswagen een nieuwe cross-over aan zijn line-up toe: de T-Roc. Tijdens de IAA van Frankfurt is de auto als R-Line getoond. Met dit optische pakket wordt de T-Roc op 18-inch lichtmetaal gezet, al zijn 19-inch wielen ook leverbaar. De 18 inch metende exemplaren zijn in grijs metallic uitgevoerd, terwijl de grotere wielen grafietzwart zijn gespoten.

Ook horen een sportievere bumpers, een diffuser, R-Line-logo's, donkere led-achterlichten en een voorbumper met donkere luchtinlaten bij het optische feestje. Vanbinnen monteert Volkswagen onder andere zwarte hemelbekleding, instaplijsten met R-Line-logo, aluminium pedalen, een met leer bekleed R-Line-stuurwiel en een behoorlijk aantal vierkante meters R-Line-bekleding met contrasterende stiksels.

De R-Line-aankleding komt aan het eind van het eerste kwartaal van 2018 beschikbaar. Prijzen voor de T-Roc volgen later dit jaar. De levering van de T-Roc staat voor december gepland.

PRIVATE LEASE Volkswagen T-Roc

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum