Volkswagen ID Buzz pick-up stapje dichterbij

Komt hij wel of komt hij niet?

Volkswagen ID Buzz pick-up

De Volkswagen ID Buzz komt er niet alleen als personenautoversie, maar ook als ID Cargo, een bestelwagenvariant. Mogelijk komt Volkswagen ook met een pick-upversie van zijn elektrische bus. Volkswagen heeft het ontwerp van een pick-upversie van de ID Buzz namelijk geregistreerd bij het Europese designbureau.

In april deelde Volkswagen op Twitter een digitale tekening van een pick-upversie van de ID Buzz. De fabrikant liet een variant van de ID Buzz zien met een korte open laadbak en vroeg zijn volgers naar hun mening. Of Volkswagen daadwerkelijk met een ID Buzz Pick-up komt, staat nog zeker niet vast, maar een door Volkswagen aangevraagd patent op het ontwerp van de getoonde ID Buzz Pick-up doet vermoeden dat er door de gangen van het hoofdkantoor meer dan slechts een proefballonnetje zweeft.

Volkswagen ID Buzz

De ID Buzz Pick-up die Volkswagen eerder liet zien

Bij de European Union Intellectual Property Office heeft Volkswagen het design van de eerder dit jaar getoonde ID Buzz Pick-up dus vastgelegd, maar het gaat duidelijk nog niet om een productieversie. De ID Buzz Pick-up is namelijk gebaseerd op de vooruitblik op de ID Buzz die Volkswagen in januari 2017 liet zien. Zo heeft de auto onder meer nog niet de definitieve raampartij en is ook de verlichting rondom nog duidelijk niet die van de definitieve ID Buzz.

Zie jij wel toekomst in een ID Buzz met een korte open laadbak, of lijkt de Amarok je dan een beter alternatief? Waarom wel of niet? We zijn benieuwd naar je mening!

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.