Volkswagen Caddy laat zich bijna helemaal zien

Subtiele vermomming

Volkswagen Caddy gespot
Volkswagen Caddy gespotVolkswagen Caddy gespotVolkswagen Caddy gespotVolkswagen Caddy gespotVolkswagen Caddy gespotVolkswagen Caddy gespotVolkswagen Caddy gespot

De volgende generatie van de Volkswagen Caddy staat te trappelen om het succes van de huidige voort te zetten. Of dat gaat lukken, valt nog te bezien, maar de Caddy gaat er in ieder geval met een frisse nieuwe look tegenaan.

De afgelopen maanden kregen we steeds meer een beeld van de nieuwe Volkswagen Caddy. Zoveel als op bovenstaande foto's, kregen we echter nog niet te zien. In het hoge noorden schudt de Caddy bijna alle camouflagematerialen van zich af. De oplettende kijker spot de subtiele plakkers die de werkelijke lijnen nog wat verhullen.

Vooral aan de achterkant is er vernuftig mee omgesprongen, waardoor het kontje van de Caddy op het eerst oog snel verward kan worden met die van de Mercedes Citan. De lichten lopen wat breder en hoger door dan we nu te zien krijgen. Aan de voorzijde zorgt een opgeplakte nep-grille, die doet denken aan de Dacia Dokker, ook nog voor wat onduidelijkheid. Houd er echter deze schets naast en je hebt voor je hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Later dit jaar moet de huidige Caddy na maar liefst zestien jaar het stokje overdragen aan zijn opvolger. Net als bij de huidige, verschijnt er een reguliere (op deze foto's te zien) en een verlengde versie. Ook komen er weer bestellers en personenversies. Komende maand krijgen we de auto voor het eerst officieel te zien.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum