Volkswagen schetst Caddy opnieuw

Eind februari volgt de onthulling

Volkswagen Caddy
Volkswagen CaddyVW Caddy Volkswagen SchetsVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen Caddy

Het is ondertussen geen groot geheim meer dat Volkswagen volle bak bezig is met de voorbereidingen voor een volledig nieuwe Caddy. In aanloop naar de onthulling worden we op nieuwe schetsen getrakteerd.

Nadat we spionagebeelden ontvingen kwam Volkswagen al snel met zijn eerste wilde schetsen van de nieuwe Caddy. Toen ging het echter nog wel om heel erg frivole tekeningen uit het beginstadium van het ontwerp. Volkswagen komt nu met iets rijpere tekeningen waarbij de Caddy zich in productievorm iets beter laat zien.

Volkswagen spreekt over een geheel nieuw ontwerp: “100 procent nieuw ontwerp, 100 procent Caddy.” Toch wordt in een klap duidelijk met welke auto we te maken hebben. In het front komen veel invloeden van de gloednieuwe Golf terug, getuige de nieuwe grille en voorbumper. Eerdere schetsen lieten aan de achterzijde een flinke lampenpartij zien. Die kant wordt nu echter niet belicht.

Net zoals bij de voorgaande Caddy komen er twee versies: de reguliere en de verlengde variant. Uiteraard gebeurt dit zowel als bestellers dan als personenauto.

Eind februari is het moment daar, dan toont Volkswagen de nieuwe Caddy aan het publiek. 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum