Volkswagen Caddy California vanaf net geen 40 mille

Zowel kort als Maxi

Volkswagen Caddy California vanaf net geen 40 mille
Volkswagen Caddy California vanaf net geen 40 milleVolkswagen Caddy California vanaf net geen 40 milleVolkswagen Caddy California vanaf net geen 40 milleVolkswagen Caddy California vanaf net geen 40 milleVolkswagen Caddy California vanaf net geen 40 milleVolkswagen Caddy California vanaf net geen 40 mille

Net als van de Transporter bestaat er ook van de Caddy een kampeerversie die California heet. In de markt voor een kampeer-Caddy? Reken dan op een vanafprijs van net geen €40.000.

Het is al weer ruim een jaar geleden dat Volkswagen de Caddy California presenteerde, een kampeerauto die tot de Caddy is wat de al decennia bestaande California tot de Transporter is. De vakantierijpe Caddy California heeft een vanafprijs van €39.600. Dat is inclusief btw en bpm.

Voor die net geen 40 mille koop je bij het Volkswagen Campercentrum in Amersfoort een Caddy California met een 114 pk sterke 1.5 TSI, die is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Het betreft de 4,5 meter lange variant van de Caddy California. De kampeer-Caddy is ook te krijgen als 4,85 meter lange Caddy Maxi California. De 1.5 TSI valt ook aan een DSG-automaat met zeven verzetten te koppelen en Volkswagen levert de Caddy's California ook met 122 pk  sterke 2.0 TDI, die altijd de automaat heeft. Belangrijke kanttekening: onder meer door de afwezigheid van een vast keukenblok wordt de Caddy California niet als kampeerauto gezien.

De Caddy California biedt een 1,98 bij 1,07 meter grote slaapplek en biedt met ingeklapt bed plaats aan vijf personen. Als optie biedt Volkswagen ook voorzieningen aan als een uitschuifbaar minikeukentje in de kofferbak en een glazen panoramadak. Airco is standaard, hetzelfde geldt voor een klaptafel, klapstoeltjes, cruisecontrol, Lane Assist en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.