Volkswagen Beetle Denim heeft zijn prijs

Strak in de jeans voor 28.610 euro

Volkswagen Beetle Denim
Volkswagen heeft van zijn Beetle en Beetle Cabriolet een Denim-editie bedacht. Vandaag meldt het merk wat de Beetles met spijkerbroekdetails moeten gaan kosten.

Het nieuwe Denim-pakket is te bestellen voor de Beetles Exclusive Edition en kent een meerprijs van 2.760 euro. Daarmee staat de Beetle Denim vanaf 28.610 euro in de orderboeken. De Beetle Cabriolet Denim kost minimaal 33.007 euro.

Het Denim-pakket is een knipoog naar de Jeans Beetle die Volkswagen in 1974 op de markt bracht. De Kevers kregen destijds in zwart uitgevoerde bumpers, koplampomlijstingen en portiergrepen mee. Het interieur was volledig volgahangen met spijkerstof. De huidige Beetle Denin is Stonewashed Blue gespoten en staat op 17-inch lichtmetalen wielen. Anno 2016 zijn de sportstoelen bedekt met blauwe stof, afgewerkt met rode accenten. Daarbij zijn ze voorzien van opbergvakken in "jeans-stijl". De softtop van de Cabriolet Denim is eveneens in jeanskleur gespoten.

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.