Prijzen Volkswagen Beetle Dune bekend

Avontuurlijk doen vanaf 29.090 euro

Volkswagen Beetle Dune
Volkswagen heeft van de Beetle een historisch min of meer verantwoorde versie bedacht: de Dune. We hebben er al mee kunnen rijden en inmiddels weten we ook wat de opgeruigde Beetle moet gaan kosten. Instappen kan vanaf 29.090 euro.

Op 1 april maakte Volkswagen bekend de Beetle Dune ook naar Nederland te halen. De hoog op de poten geplaatste Beetle Dune komt zowel als reguliere Beetle als als Cabriolet naar Nederland. De instapper moet 29.090 euro gaan kosten.

Voor dat geld krijg je van Volkswagen de 105 pk sterke 1.2 TSI onder de kap van je Beetle Dune. Schakelen gaat middels een handgeschakelde zesbak. Wie de Dune Cabriolet met deze motorisering wenst, moet 33.750 euro naar Volkswagen overmaken. Hoger op de ladder staat een 150 pk sterke 1.4 TSI die is gekoppeld aan een DSG-transmissie. Deze kosten als Beetle Dune en als Beetle Dune Cabriolet respectievelijk 33.050 en 37.890 euro.

Bovenstaande motoriseringen zijn leverbaar vanaf medio september. Ook staat een 220 pk sterke 2.0 TSI op de planning. Deze komt medio november in de Beetle Dune te liggen. Met handgeschakelde zesbak kosten de Beetle Dune en Beetle Dune Cabriolet respectievelijk 36.150 en 40.750 euro. Wie de sterkste benzinemotor met DSG wil, moet 38.250 euro voor de Beetle en 42.850 euro voor de Beetle Dune Cabriolet aftikken.

Video

Lezersreacties (44) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.