Vernieuwde Chevrolet Captiva naar Salon van Genève

Chevrolet Captiva
Chevrolet heeft Genève gebombardeerd tot het toneel van de lancering van de vernieuwde Captiva. Wij hebben de eerste foto voor je.

De Chevrolet Captiva is zowel aan de voor- als de achterkant aangepakt. Bij het front is de bumper verlaagd, de grille is anders en de mistlampen zijn opnieuw ontworpen. Hier is nog geen foto van, dus we moeten de Amerikanen maar op hun woord geloven. Aan de achterzijde zijn er chromen uitlaateinden, een nieuwe bumper en LED-achterlichten. Nieuwe 18-inch wielen maken het feest compleet.

Keyless entry&start behoort nu tot de standaarduitrusting. De stoelen hebben nieuwe bekleding gekregen (leder voor de topuitvoeringen) en ook het instrumentenpaneel heeft nu andere bekleding. Dual-zone airconditioning, achtergrondverlichting en verwarmde achterstoelen moeten het comfort verder verhogen.

Hier houdt Chevrolet het voorlopig even bij, op de Salon van Genève geeft het merk meer specificaties en uiteraard ook fotomateriaal vrij.

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.